Glazen

Je zicht is uniek, dus je brillenglazen zijn dat ook. Om jou de beste kijkervaring te bieden, vertrouwen we op hoogwaardige glasmerken. ZEISS is ons huismerk, indien aangewezen vertrouwen we ook op Essilor, Hoya, Rodenstock, Seiko en Tokai.

Hoe doen we dit? 

Eerst voeren we een nauwkeurige oogmeting uit, om de status van je zicht te bepalen. Dan maken we gebruik van het nieuwste centrage apparatuur. Daarvoor vertrouwen we onder meer op de uiterst accurate ZEISS Visufit 1000. Vervolgens slijpen we jouw brillenglas op maat in eigen atelier.

We vertrouwen daarvoor met nadruk op ZEISS, brillenglazen met een bijzonder helder zicht. Je kijkt beter én comfortabeler dan ooit tevoren. Met de ZEISS centreertechnologie bepalen we de stand van je ogen en brilmontuur, tot op 1/10 millimeter nauwkeurig. ZEISS brillenglazen worden zonder meerprijs voorzien van een UV-werende filter. Ook een gratis blauwfilter behoort tot de mogelijkheden.

Image
Bril aanpassen

Multifocale glazen 

Brilglazen met specifieke zichtvereisten, van superieure kwaliteit én afgestemd op jouw levensstijl? Het kan! Je brillenglas wordt via computertechnologie aangepast op jouw maat. Zones voor dichtbij, middellange afstand en ver weg: allemaal geïntegreerd in een brillenglas met soepele kijkervaring.

Office glazen

Office glazen 

Ervaar een comfortabele, kraakheldere kijk tijdens het werk – of je nu naar je computerscherm of in de verte tuurt. ZEISS kantoorbrillenglazen bieden een breed gezichtsveld op elke afstand, speciaal ontwikkeld voor gebruik op kantoor. Je kijkt scherp én neemt automatisch de juiste kijkhouding aan.

Bril voor digitaal

Digitale glazen 

Brillenglazen die voorkomen dat je ogen overbelast worden door al die digitale apparaten? Jawel, ze bestaan… En dat is geen overbodige luxe. Wist je dat we gemiddeld 5 uur per dag naar een scherm turen? Dat kan een zware druk leggen op je ogen. 

ZEISS Digital brillenglazen maken het mogelijk om snel en comfortabel te focussen, dankzij een geoptimaliseerde zone voor dichtbij – ook handig voor wanneer je vaak boeken en tijdschriften leest!

Zeiss glazen

Unifocale glazen 

Of je nu dichtbij kijkt of in de verte staart, met ZEISS unifocale brillenglazen heb jij de juiste oplossing in handen. Deze brillenglazen worden afgestemd op jouw unieke zicht en bieden een optimale kijk – zélfs in de buitenste zones van het brillenglas. 

Bril tijdens rijden

Drivesafe glazen 

Ga veilig de baan op: verzorg je ogen met een brillenglas dat je ogen minimaal belast tijdens het rijden. ZEISS Drivesafe glazen zorgen ervoor dat jij handig kan wisselen tussen ver zien en dichtbij zien, zonder vermoeide ogen. Je kijkt dus scherp op elk moment, in alle omstandigheden. Precies wat je nodig hebt voor een veilige, stressvrije rit.

Contactlensdragers

Glazen voor contactlensdragers

Doe je jouw contactlenzen uit? Kijk dan comfortabel én met frisse ogen, dankzij een bril met ZEISS EnergizeMe brillenglazen. Speciaal geoptimaliseerd om het kijkcomfort van lenzendragers te verbeteren. Maar ook om je ogen de nodige ondersteuning te bieden in een digitale wereld.

Zonneglazen

Zonneglazen 

Om de juiste zonneglazen te kiezen, luisteren we eerst goed naar jou. Waarvoor gebruik je jouw zonnebril het meest: om te winkelen, met de wagen te rijden of te sporten? Hoe beter je zonnebril afgestemd is op jouw gebruik, hoe comfortabeler hij aanvoelt. Kom langs en test welk type ZEISS outdoor brillenglazen het beste bij je passen. Urban, Drive of Active? Samen ontdekken we het.

Oogmeting

Nachtzicht meting

Wist je ook dat we een nachtzicht meting kunnen uitvoeren? De i.Profiler levert je niet alleen een beter voorschrift op maar ook de I-Scription technologie zorgt voor een zicht met levendigere kleuren én een hoger contrast. Bovendien verbetert het je nachtzicht aanzienlijk. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image