Ons aanbod voor uw ogen

Image

Brillen

Zet jezelf in de kijker met een montuur dat jouw karakter doet schitteren. Combineer uitstraling met puur vakmanschap in kijktechniek. Van Belgisch design tot gerenommeerde merken: bij ons vind je precies wat je zoekt.

Image

Zonnebrillen

Trendy, stijlvol én bijzonder zorgzaam voor je ogen? In welke situatie je jouw zonnebril ook wilt gebruiken, ons team vindt samen met jou de zonnebril die bij je past.

Image

Kinderbrillen

Een schattig en stevig model voor in de klas, een ravotbril die zelfs de wildste speeldagen kan doorstaan? Ontdek ons uitstekende aanbod aan kinderbrillen!

Image

Sportbrillen

Jij zorgt voor onklopbare prestaties, wij zorgen ervoor dat jij ze haarscherp kan bewonderen. Oog en Oor Coenen biedt sportbrillen in alle stijlen, voor alle mogelijke sporten en ook op sterkte.

Image

Veiligheidsbrillen

Safety first – en al zeker voor je ogen. Maar veiligheid hoeft daarom niet saai te zijn. Een 100% veilig aanbod aan veiligheidsbrillen, perfect op maat van jouw activiteit.

Image

Glazen

Zorgvuldig geselecteerde glazen worden op jouw maat geslepen in eigen atelier. We garanderen een hoogstaande kwaliteit én een voortreffelijk resultaat.

Image

Lenzen

Een ervaren lenzendrager of overweeg je jouw eerste paar? Ontdek de lenzen die bij jouw ogen en levensstijl passen in onze winkel – of bestel ze via onze webshop.

Image

Oogmeting

Een zorgvuldige meting van je ogen is de eerste stap naar een perfect zicht. Wij voeren je oogmeting uit met high-tech materiaal én bakken ervaring. Zo ben je zeker van een accurate oplossing voor jouw ogen.

Coenen Low Vision

Low Vision

Wanneer je slechtziend bent, zijn de juiste hulpmiddelen cruciaal om deel te nemen aan het dagelijkse leven. Oog en Oor Coenen biedt je een uitgebreid aanbod aan oplossingen, van loepen tot ledlampen en medische filters.

Image

Bijziendheid bij kinderen

Bijziendheid komt steeds vaker voor – ook bij jongeren. Met de juiste hulpmiddelen rem je de ontwikkeling van bijziendheid af en beperk je de impact ervan. We helpen je graag met advies op maat.

Ons aanbod voor uw oren 

Image

Lapperre hoorapparaten en hoormeting

Het verbeteren van je gehoor, dat is het verbeteren van je leven. Onze audiologe begeleidt je stap voor stap bij het kiezen van het juiste hoorapparaat. Vertrouw daarvoor op Oog en Oor Coenen én de kwaliteitsproducten van Lapperre.

Image

Gehoorbescherming

Wil je gehoorschade voorkomen? Bescherm je oren dan doeltreffend met kwaliteitsvolle oordoppen – zeker in omstandigheden met veel lawaai. We geven je advies op maat rond de meest geschikte gehoorbescherming voor jou.

Accessoires

Image

Wil je jouw bril extra beschermen of ben je op zoek naar accessoires die het leven van elke brildrager beter maken? Ontdek dan ons vernieuwende aanbod!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image