Low vision

Slechtziendheid komt steeds vaker voor. Oog en Oor Coenen is jouw specialist in hulpmiddelen op maat.

Image

Voor wie?

Leid je aan macula degeneratie, diabetes retinopathie of glaucoom? Dan neemt je netvlies niet scherp waar. Vanaf een zichtvermindering van 30%, spreken we van slechtziendheid. Ook mensen met albinisme, fotofobie of kokerzicht zijn gebaat bij Low Vision-hulp.

Maak een afspraak

Low vision oplossingen

Oog en Oor Coenen is partner van Ergra Engelen, dé Low Vision-specialist van België. Samen met jou vinden we de oplossing die bij je past, op maat van jouw leven. Er zijn namelijk verschillende opties mogelijk:

Coenen Low Vision Hulpmiddelen

Low vision hulpmiddelen

Maak het dagelijks leven weer eenvoudiger en aangenamer, met de juiste hulpmiddelen. Low Vision-hulpmiddelen helpen je om beperkingen tijdens het lezen, koken, rijden of televisiekijken te verminderen.

Image

Medische filters

Deze licht-absorberende glazen verbeteren je zicht aanzienlijk. Ze verhogen het contrast via medische glazen of een overzetbril. Een goede oplossing voor mensen met cataract, glaucoom, macula degeneratie of diabetes retinopathie. 

Image

Handloepen

Beschikbaar in alle formaten en vergrotingen. Wil je jouw loep ook op tafel kunnen zetten? Dan voorzien we je graag van een handige standloep.

Coenen Draagbare Ledlamp

Draagbare ledlampen

Verzeker je van een goede verlichting bij het lezen, waar je ook bent.

Coenen Elektronisch Vergrotende Hulpmiddelen

Elektronisch vergrotende hulpmiddelen

Deze hulpmiddelen vergroten de tekst die je eronder legt, in verschillende contrastkleuren.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image