Over ons

Oog en Oor Coenen combineert persoonlijke aandacht met meer dan 30 jaar ervaring. Hier smelten moderne techniek, fris design en een focus op vernieuwende brilmode samen. Het uitzoeken van een bril, dat hoort een plezier te zijn. Samen vinden we de bril die het best bij je past.

Image

All-round advies voor oog en oor

Naast een uniek aanbod aan monturen en zonnebrillen, kan je bij ons ook terecht voor kwaliteitsvolle contactlenzen en professionele hoorapparaten. Onze winkel is voorzien van de nieuwste technologie en apparatuur om je perfect verder te helpen. Onze medewerkers geven je met de glimlach advies op maat van jouw ogen, oren én leven.

Daarom kies jij voor Oog en Oor Coenen

  • Gedreven en gediplomeerde specialisten in het vak
  • Nauwkeurige en professionele aanpak 
  • Wekelijks een nieuwe stock, altijd een verrassend aanbod
  • Glazen geslepen in eigen atelier
  • Een familiale, ongedwongen sfeer in de winkel
  • Een ijzersterke dienst na verkoop
Image

Onze specialisten

Image

Erkend Opticien-Optometrist

Geert

De oprichter en het startpunt van ons hele verhaal. Een vakman pur sang, die houdt van z’n klanten. Zijn uitgebreide kennis is jouw garantie op de beste oplossing voor je zicht. Bovendien staat hij met plezier klaar om jou verder te helpen met al je vragen.

“Zorgt altijd voor de puntjes op de i.”

Image

Erkend Contactlensspecialist

Els

Samen met Geert richtte Els Oog en Oor Coenen op en specialiseerde zich in contactlenzen. Ze heeft dus bakken ervaring én kennis als het aankomt op de juiste lenzen voor jouw ogen. Maar bovenal is ze ook hét vertrouwd gezicht in de winkel.

“Mijn passie is mijn job geworden.”

Image

erkend opticien-Optometrist

Jeroen

Als 'zoon van' is hij groot geworden in het vak. Jeroen ging ervaring opdoen in het buitenland, voor hij ons team versterkte. Nu streef hij naar perfectie in het atelier en zorgt voor een waterdichte opvolging van jouw bril. Bovendien is Jeroen een gepassioneerd Oakley-specialist!

“Staat altijd open voor nieuwe avonturen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.”

Image

erkend opticien-Optometrist

Julie

Julie zet in het atelier de toon, met fris vakmanschap en tonnen motivatie. Ze neemt onze sociale media en website voor haar rekening, en onderhoudt zo het online contact met onze klanten. Ze barst van de stijl en heeft de nieuwste modetrends vlot in de vingers. Vertrouw dus gerust op haar geduldige aanpak als je stijladvies nodig hebt. 

“Altijd te vinden voor een goede afterwork (schol)!”

Image

Erkend Optometrist-contactlensspecialist

Tiebe

Tiebe kan je meestal terugvinden in de meetruimtes. Met zijn bachelor diploma in de oogzorg helpt hij je graag verder met het nauwkeurig meten van de ogen en aanmeten van contactlenzen. Een overdosis aan motivatie en passie voor het vak ontbreken niet. 

“Al van jongs af aan wist ik dat ik mensen wou helpen met een goed zicht.”

Image

AUDIOLOGE

Mieke

Dit is Mieke, onze audiologe, die met haar hightech materiaal klaarstaat om jou te helpen.  Ze helpt bovendien niet alleen bij het ondersteunen van je gehoor. Ze biedt ook een luisterend oor op het juiste moment, zodat ze jou perfect kan begeleiden.

“Altijd goedlachs en een luisterende oor.”

Image

AUDIOLOGE

Fien

We stellen je graag voor aan Fien, onze tweede audiologe in het Oog en Oor team. Fien staat Mieke bij op donderdag. Ze is een echt spraakwaterval en een spring-in-'t-veld.

Image

MASCOTTE

Una

Het nieuwste maar vooral schattigste teamlid is Una! Onze trouwe mascotte die je na de uren in de bureaus en het atelier kan spotten.  

“Woef woef!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image