Over ons

Oog en Oor Coenen combineert persoonlijke aandacht met meer dan 30 jaar ervaring. Hier smelten moderne techniek, fris design en een focus op vernieuwende brilmode samen. Het uitzoeken van een bril, dat hoort een plezier te zijn. Samen vinden we de bril die het best bij je past.

Image

All-round advies voor oog en oor

Naast een uniek aanbod aan monturen en zonnebrillen, kan je bij ons ook terecht voor kwaliteitsvolle contactlenzen en professionele hoorapparaten. Onze winkel is voorzien van de nieuwste technologie en apparatuur om je perfect verder te helpen. Onze medewerkers geven je met de glimlach advies op maat van jouw ogen, oren én leven.

Daarom kies jij voor Oog en Oor Coenen

  • Gedreven specialisten in het vak
  • Wekelijks een nieuwe stock, altijd een verrassend aanbod
  • Glazen geslepen in eigen atelier
  • Een familiale, ongedwongen sfeer in de winkel
  • Een ijzersterke dienst na verkoop
Image

De experts

Image

Opticien, Optometrist

Geert

De oprichter en het startpunt van ons hele verhaal. Een vakman pur sang, die houdt van z’n klanten. Zijn uitgebreide kennis is jouw garantie op de beste oplossing voor je zicht. Bovendien staat hij met plezier klaar om jou verder te helpen met al je vragen.

“Zorgt altijd voor de puntjes op de i.”

Image

Contactlensspecialist, Optometrist

Els

Samen met Geert richtte Els Oog en Oor Coenen op en specialiseerde zich in contactlenzen. Ze heeft dus bakken ervaring én kennis als het aankomt op de juiste lenzen voor jouw ogen. Maar bovenal is ze ook hét vertrouwd gezicht in de winkel.

“Mijn passie is mijn job geworden.”

Image

Opticien, Optometrist

Jeroen

Opticien-optometrist Jeroen ging ervaring opdoen in het buitenland, voor hij ons team versterkte. Als 'zoon van' is hij groot geworden in het vak. En hij zorgt voor een waterdichte opvolging van jouw bril. Bovendien is Jeroen een gepassioneerd Oakley-specialist!

“Staat altijd open voor nieuwe avonturen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.”

Image

Opticien, Optometrist

Julie

Julie is de jongste vrouwelijke telg binnen het Optiek Coenen team. Ze neemt onze sociale media en website voor haar rekening, en onderhoudt zo het online contact met onze klanten. Ze barst van de stijl en heeft de nieuwste modetrends vlot in de vingers. Vertrouw dus gerust op haar geduldige aanpak als je stijladvies nodig hebt. Ook in het atelier zet Julie de toon, met fris vakmanschap en tonnen motivatie.

“Altijd te vinden voor een goede afterwork (schol)!”

Image

Opticien, Optometrist

Tiebe

Pas zijn diploma als Orthoptist-optometrist behaald en al een overdosis aan professionaliteit en passie voor het vak. Met zijn technische vingers kan je hem zowel terugvinden in het atelier als in de lensruimte. Aan motivatie en leergierigheid geen gebrek!

“Al van jongs af aan wist ik dat ik opticien wou worden.”

Image

Opticien, Optometrist

Valerie

Met de grootste glimlach helpt Valerie jou graag verder met het vinden van een nieuwe bril. Je kan haar ook altijd in het atelier en de meetruimtes terugvinden. Ze heeft al een ruime ervaring opgebouwd als opticien en voorheen in de verkoopsector. Ze is klantvriendelijk en heeft die "happy vibe" die perfect in het Oog en Oor Coenen team past.

“Een bezige bij, want stilzitten is niets voor mij!”

Image

AUDIOLOGE

Mieke

Dit is Mieke, onze audiologe, die met haar hightech materiaal klaarstaat om jou te helpen.  Ze helpt bovendien niet alleen bij het ondersteunen van je gehoor. Ze biedt ook een luisterend oor op het juiste moment, zodat ze jou perfect kan begeleiden.

“Altijd goedlachs en een luisterende oor.”

Image

AUDIOLOGE

Fien

We stellen je graag voor aan Fien, onze tweede audiologe in het Oog en Oor team. Fien staat Mieke bij op donderdag. Ze is een echt spraakwaterval en een spring-in-'t-veld.

Image

MASCOTTE

Una

Het nieuwste maar vooral schattigste teamlid is Una! Onze trouwe mascotte die je na de uren in de bureaus en het atelier kan spotten.  

“Woef woef!”

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image