Sportbrillen

Een sporter zonder aangepaste sportbril? Dat bestaat niet! Een goede sportbril is een must voor amateur én professional. Je sportbril beschermt immers niet alleen tegen de zon, maar ook tegen wind, water, insecten, stof en steentjes.

Oog en Oor Coenen biedt je een prachtig assortiment aan hoogwaardige sportbrillen – zelfs op sterkte.

Oakley sportbrillen

Oakley is een van de grootste fabrikanten van sport- en vrijetijdsbrillen wereldwijd. Kampioenen uit de wielersport, mountainbike, watersport, atletiek en golf vertrouwen allemaal op dit gerenommeerde merk.

Met hun true digital-systeem kan bijna elke Oakley-bril voorzien worden van correctieglazen, ook multifocaal. Je leest het goed: je hebt géén clip-in-systeem meer nodig! Bovendien kan je jouw montuur ook handig personaliseren.

Image

Skibril (op sterkte)

Met de skibrillen van ZEISS geniet u van de perfecte bescherming tegen UV, een optimale pasvorm, een groot gezichtsveld en een verhoogd contrast bij zowel fel zonlicht als diffuus licht. Ze zijn uiterst stevig, licht en beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

Skibril op sterkte nodig?

Kies een op maat gemaakt skimasker van SnowVision of een insert clip voor in je eigen masker.

De SnowVision skibril heeft geïntegreerde glazen op sterkte, ingebed in een inzetstuk dat fungeert als een tweede lens om beslagen glazen te voorkomen. De makers kozen voor een krasvrije en fotochromatische frontlens, die zich aanpast aan de lichtintensiteit. Elke bril wordt op maat gemaakt en heeft een sterktebereik van -9 tot +9.

Een tweede optie is een insert clip met ingeslepen glazen. Laat jouw correctie in een handige clip zetten en ga voor de perfecte afdaling met een scherp zicht. Is jouw masker aan vernieuwing toe na een aantal jaar? Geen probleem, klik de clip in een nieuw masker.

 

Image

 

Zwembril op sterkte

View Swimming Gear levert oerdegelijke zwembrillen op sterkte, zowel in + en – sterktes tot 10 dioptrie! Links en rechts een andere sterkte nodig? Geen probleem, we zorgen ervoor! Ook beschikbaar voor kinderen, met een sterktebereik van -7 tot +6.

Image
ONZE MERKEN

Oakley

Snowvision

View

ZEISS Snow Goggles

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Maak een afspraak
Image