Acties

Image

Alle ZEISS zonneglazen aan -50% korting! ☀️

Met de winter in volle gang, denkt u misschien niet meteen aan het dragen van een zonnebril. Echter, juist in deze periode is het van groot belang om uw ogen te beschermen tegen schadelijke Uv-stralen, sneeuwblindheid en wind.

Unifocaal of multifocaal? Groen, bruin of liever een grijs gekleurd glas? Alle ZEISS zonneglazen aan -50% bij aankoop van een nieuwe zonnebril.

Image

Ontvang €50,- korting bij aankoop van een Oakley sportbril op sterkte*

Heb jij al een Oakley sportbril op sterkte?
 
Fietsen, mountainbiken, lopen, watersport, golfen, padel...
Voor elke sport geven we jou graag een uitgebreide uitleg en advies op maat om ten volle te kunnen presteren!
 
Kom langs en vraag naar de mogelijkheden.
 
*Voorwaarden in de winkel. Actie geldig t.e.m. 30/4/24
Image

60 jaar Porsche 911, de jubileumeditie!

De Porsche 911 viert zijn 60e verjaardag! Om dit te vieren hebben ze een speciale jubileumeditie ontworpen van de Porsche Design P'8966 zonnebril en P'8369 optische bril.

Gemaakt van 100% ultralicht titanium. Beperkt tot 911 stuks, met uniek serienummer (op = op). Geleverd in een speciale verpakking met reinigingsdoekje.

De vorm van het montuur is geïnspireerd op het onmiskenbare silhouet van de sportwagen. De 3D-veren produceren een precieze lichtrand die een spannend spel van licht en schaduw creëren. De uiteinden van de veren zijn op een elegante manier gekleurd en gebaseerd op het ontwerp van de velgen.
Het Porsche Design opschrift siert de linkerslaap, terwijl de binnenkant van de rechterslaap is voorzien van het opschrift '60Y 911'.

Image

50% korting op jouw tweede paar ZEISS glazen

Een tweede bril om af te wisselen of een reservebril nodig? Ontvang 50% korting op jouw tweede paar ZEISS glazen*: 

 • enkel bij aankoop van een tweede paar ZEISS Brillenglazen
 • dezelfde sterkte als het eerste paar
 • niet cumuleerbaar met andere acties

*Voorwaarden in de winkel

Image

€20,- Cashback bij Total30 maandlenzen

Geweldig nieuws! Bij aankoop van twee 6-packs Total30 maandlenzen, zowel sferisch, torisch als multifocaal, ontvang je nu een cashback van €20.

Dit is jouw kans om te genieten van het comfort en de helderheid die Total30 maandlezen bieden. Profiteer nu van deze speciale aanbieding!

*Actie geldig tem 30/04/2024

Image

Nieuw in ons aanbod: Het slimme brillenglas voor de behandeling van toenemende myopie (bijziendheid) bij kinderen

Nog een Pandemie? Ja … DE MYOPIE-PANDEMIE!

WAT!?

Bijziendheid komt steeds vaker voor bij jongeren. Wist je dat op dit moment al 50% van de Europese jongeren bijziend is? De ernst van het probleem wordt bovendien ook groter en zorgt voor risico's op latere leeftijd. De sterkste toename vindt meestal plaats tussen de leeftijd van 6 en 17 jaar oud.

Het nieuw type glas “MiYOSMART” remt de evolutie van de toenemende bijziendheid bij kinderen tot ruim 50%. Onze optometristen volgden de opleiding om deze glazen correct aan te meten. De aanpassing gebeurt altijd i.s.m. uw oogarts. 

Meer weten?

Nieuws

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8