Geen inspiratie voor kerstcadeaus? Ontdek 5 coole cadeaus voor brillendragers!

Kerstcadeaus kopen: het kan een stevige uitdaging zijn. Want wat geef je in hemelsnaam aan mensen die alles al hebben? Het is een cliché (maar toch een béétje waar, niet?). Wij helpen je alvast graag op weg met enkele coole cadeaus voor mensen die houden van brillen. 

1. Ultrasoon brillenbad of reinigingsset

Er is niets zo vervelend als vuile brillenglazen. Met de juiste producten gaat je bril nu eenmaal een pak langer mee. En professionele onderhoudsproducten helpen daar een handje bij. Geef een ZEISS reinigingsset of ultrasoon brillenbad cadeau.

2. Leuke etuis om je bril of zonnebril in op te bergen

Een brillendoos of etui moet niet altijd saai zijn! Steek je (zonne)bril in een trendy lederen pochette van de Franse brillenontwerpster Nathalie Blanc of geef een handige Any Di cover om je bril of zonnebril veilig en stijlvol in op te bergen. Hang hem aan je riem, broek of handtas. Kom alle modellen en kleuren ontdekken in de winkel.

3. Brillenkoordjes

Brillenkoordjes zijn de laatste jaren namelijk een echt accessoire geworden. Ze zijn er in tal van uitvoeringen en kleuren, zodat jij in geen tijd een echte eyecatcher shopt voor jouw vriend, vriendin of familielid. 

4. Leesbril van Frank&Lucie

Geef een hippe leesbril! Met een Frank & Lucie leesbril zie je er stijlvol uit, maar ze zijn ook goed voor je ogen! Alle leesbrillen zijn voorzien van glazen met een blauwlichtfilter. En vervaardigd uit hoogwaardig acetaat. Verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en sterktes. Voor hem en haar!

5. Cadeaubon

Iemand die een bril draagt heeft altijd nood aan onderhoudsproducten en accessoires. Met een cadeaubon geef je hem of haar de vrije keuze. Perfect als je niet hélemaal weet wat te geven.

Wil je één van deze cadeaus graag aan iemand geven? Kom langs of bel ons op het nummer 011/59.16.42 om het cadeau te reserveren.