8 brillentrends voor het najaar: nieuw seizoen, nieuwe jij!

De najaarscollectie ligt binnenkort in de winkel. Benieuwd wat je mag verwachten dit seizoen? Wij hebben de 8 coolste trends voor je op een rijtje gezet. Kom kijken welk fashion statement bij jou past – of kies je liever voor een klassiek montuur? 

Deze trends ontdek jij binnenkort bij ons.

  1. Dikke, gedurfde monturen: Dit najaar zijn dikke, opvallende monturen weer helemaal in. Oversized geometrische vormen, zoals vierkante en rechthoekige brillen, maken een sterk statement bij elke outfit. Nood aan nog wat extra flair? Kies dan voor heldere kleuren of tortoise-prints!
  2. Transparante en heldere frames: Transparante of “crystal clear” monturen blijven ook dit najaar populair. Ze geven een subtiele, minimalistische look en passen perfect bij zowel casual als formele outfits. Of je nu kiest voor helder wit, pastelkleuren of zelfs doorschijnend roze, deze frames zijn veelzijdig en trendy.
  3. MAX vs MIN: Terwijl sommige maximalistische trends draaien om grote, opvallende monturen en felle kleuren, is er ook een duidelijke trend naar minimalistische, strakke designs voor wie kiest voor een subtiele, stijlvolle uitstraling.
  4. Love Retro: Van de speelse cat-eye tot ronde vintage brillen: retrostijlen blijven een hit in de collectie van grote én kleine modehuizen. Vooral cat-eye monturen met een moderne twist voegen een speelse, elegante touch toe aan je look.
  5. Accessoires met kettingen: Je doet je bril nooit nog kwijt dankzij de nieuwste trend in chunky brillenkettingen. Die zijn niet alleen praktisch, maar ook een cool retro-accessoire waarmee je alle blikken vangt.
  6. Kleine, rechthoekige monturen: Y2K-invloeden zijn terug, en dat zie je ook in brillen. Wat vind jij van de kleine, rechthoekige monturen in gedurfde kleuren? Ze zijn perfect voor wie houdt van een vleugje nostalgie. Beroemdheden als Bella Hadid zijn alvast fan. En jij?
  7. Ronde glazen: Vintage ronde glazen maken een comeback in 2024 en zijn geschikt voor bijna elke gezichtsvorm. Ze zijn er in zowel klassieke als moderne uitvoeringen, zelfs in heldere of gekleurde monturen.
  8. Zonnebrillen in de winter: Polariserende glazen in gedurfde, oversized stijlen beschermen niet alleen tegen de winterzon, maar voegen ook een modieus accent toe aan je winteroutfits.

Klaar om de nieuwste modellen te ontdekken? Wij serveren je een prikkelende mix van jonge designers en gevestigde modehuizen in één onweerstaanbare collectie. Kom langs in onze winkel en probeer alle modellen uit!