New brand alert! “KALEOS”

Kaleos eyewear

Het Spaanse brillenmerk ‘Kaleos’ vindt het concept van eigentijdse brillen opnieuw uit en combineert design, mode en luxe. Kaleos ontwerpt vooruitstrevende en hedendaags (zonne)brillen met een vleugje nostalgie. Want uit elk tijdperk nemen ze de belangrijkste trends mee. Hiermee onderscheidt het brillenmerk zich van elk ander fashion merk.

Ze ontwerpen speelse en stijlvolle monturen voor de meer conventionele en gereserveerde persoon tot de moderne, extravagante trendsetter. Bent u een trendsetter? Dan is een Kaleos bril echt iets voor u. Ze bieden een breed scala aan brillen en zonnebrillen voor mannen en vrouwen.

Aan het creatieve roer van Kaleos staat de intuïtieve mode-expert Claudia Brotons. Onder haar leiding worden er unieke, bijzondere monturen van acetaat, titanium en roestvrij staal ontworpen met glazen in exclusieve kleuren. Bovendien wordt er elke zes maanden een nieuwe collectie op de markt gebracht. Het productieproces is voornamelijk handmatig en het proces van ontwerp tot eindproduct kost voor elk model meer dan anderhalf jaar.

Onlangs hebben ze hun aanbod uitgebreid met superleuke en trendy kinderbrillen en kinderzonnebrillen voor de kleinste fashionista’s.

Benieuwd? Kom ze allemaal passen bij Oog en Oor Coenen in Alken en laat je verrassen!